ADIYAMAN / MERKEZ - Gül Anaokulu

Gül Anaokulu

Yeni Mahalle,2601. Sokak, Merkez / Adıyaman
Vizyon
Gül Anaokulu çalışanları olarak; Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen,öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.
Misyon
Gül Anaokulu çalışanları olarak; Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
Esentepe minibüsleri
Yeni Mahalle 2601 nolu sokak - Adıyaman